Senioři mohou po celý duben a květen do městských lázní zdarma
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Městské lázně ve spolupráci s městem nově nabízejí seniorům ve věku 65+ let vstup zdarma. Senioři jej mohou využít každý pátek od 10.00 do 12.00 hodin.

Akce je platná po celý duben a květen. Vedle bazénu mohou senioři využít i novou vířivou vanu pro relaxaci a uvolnění. Vstup zdarma bude v uvedených časech umožněn seniorům ve věku 65+ let s trvalým bydlištěm na katastrálním území města Ústí nad Labem. Návštěvníci by se proto měli prokázat vhodným dokladem totožnosti.

„Věřím, že senioři budou tuto nabídku využívat a naleznou v lázních sportovní vyžití i odpočinek, který si tolik zaslouží. Chtěl bych poděkovat Městským službám Ústí nad Labem, které lázně spravují, že seniorům tímto krokem vyšli vstříc,“ uvedl náměstek primátora pro sociální oblast Tomáš Vlach.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru