Žena v restauraci rozbila štamgastovi hlavu půllitrem. Pak se strhla rvačka
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 01.05.2022 v podvečerních hodinách, došlo v obvodu Klíše v provozně Lapačka k rvačce několika osob. Událost začala hádkou mezi hosty, kteří byli značně posilněni alkoholem a situace vygradovala tím, kdy jedna z návštěvnic provozovny rozbila půllitrem hlavu jinému štamgastovi.

Poté bylo na tísňovou linku městských strážníků přijato oznámení o rvačce několika desítek osob. Situace se poté zklidnila, když na místo dorazily hlídky městské policie, kynologické služby MP a prvosledové hlídky Policie ČR. K zraněným osobám byla přivolána zdravotní záchranná služba a účastníci rvačky byli předvedeni na Policii ČR, kde si policisté celou věc šetří pro podezření ze spáchaní trestného činu výtržnictví.

0405rvackakz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Při zklidňování celé situace a při následné kontrole zúčastněných osob, došlo ze strany jednoho z kontrolovaných mužů k fyzickému kontaktu mezi ním a strážníky. Ten s hlídkou odmítal komunikovat, na výzvy strážníků nijak nereagoval a z místa se neustále snažil odejít. Při posledním pokusu o útěk z místa činu, byl muž strážníky zadržen a po krátké potyčce skončil v poutech.

0405rvackakz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Jednalo se o muže středního věku, bytem Kuba, s přechodným bydlištěm v obvodu Předlic. Strážníci dotyčnému vysvětlili, jakého protiprávního jednaní se svým chováním dopustil a po zadokumentování celé události, byla tato předána k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru