Polský řidič si chtěl zkrátit cestu přes dětské hřiště, zapadl do písku
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Dne 2.5.2022 v 13,05 hod., zjistil operátor městského dohlížecího kamerového systému na jednom z monitorů dodávku, která jela po chodníku ulicí Dlouhá, za cukrárnou Barborka, kde řidič vozidla neodhadl šířku chodníku a vjel do pískoviště místního dětského hřiště, kde svým vozidlem zapadl do písku.

Na místo byla ihned vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku, která pomocí služebního vozidla zapadlé vozidlo bezmocného polského řidiče vyprostila. Šetřením bylo zjištěno, že dotyčný řidič si tímto způsobem krátil cestu k přilehlému bytovému domu, kam vezl nábytek.

0405pisekkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Vzhledem k tomu, že řidič svou jízdou porušil vyhlášku o silničním provozu, uložili mu strážníci za jeho protiprávní jednání blokovou pokutu ve výši 1000 Kč, kterou dotyčný na místě zaplatil.

0405pisekkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru