V domě byl cítit kouř. Mladík si v troubě připravoval večeři a usnul
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 21.05.2022 v 02:15 hodin, byly operačním střediskem městské policie vyslána hlídky strážníků do ulice Masarykova, kde byl spatřen kouř v jednom z bytů ve třetím podlaží a nájemníci volali na tísňovou linku 156, že v domě cítí kouř.

Po příjezdu na místo se hlídky dostaly do domu, kde zjistily, ze kterého bytu dým vychází, následně bylo provedeno otevření bytu, ve kterém se nacházel spící muž, který byl probuzen a okamžitě vyveden do společných prostor domu.

2505mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Šetřením bylo zjištěno, že dotyčný muž mladšího věku si v troubě připravoval večeři, ale zřejmě byl společensky unaven a na svůj pokrm zapomněl, což mohlo mít velice nepříjemné následky. Strážníci provedli nezbytné úkony, aby zamezili dalším škodám, celý byt byl poté odvětrán a mladíkovi byla na místo přivolána posádka zdravotní záchranné služby, která si muže převezla a převezla k vyšetření do Masarykovy nemocnice. U muže nebylo patrné žádné viditelné zranění, a to hlavně díky rychlému zásahu strážníků, kteří celou situaci rychle zvládli a muže z domu vyvedli dříve, než mohlo dojít u něho k jakémukoli vážnějšímu zranění, nebo škodám na majetku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru