Na schodech před restaurací ležel muž, měl zdravotní potíže
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 16.5.2022 v 15:17 hod., bylo přes operační středisko městské policie vysláno služební vozidlo do ulice Stříbrnická, kde se měl dle oznamovatele nacházet na schodech před restaurací ,,Dřevák" leží muž. Strážníci na místě zjistili muže středního věku, který díky svému zdravotnímu stavu nebyl schopen se strážníky komunikovat, na podněty ze strany hlídky nijak nereagoval.

Po chvíli postihly dotyčného muže křeče a s tím špatné, nepravidelné dýchání. Muž měl u sebe dýchací přístroj, který mu byl hlídkou poskytnut. Strážníci na místo přivolali zdravotní záchrannou službu, která si muže od strážníků převezla a poté byl dotyčný záchranáři převezen na vyšetření do Masarykovy nemocnice.

2505muzkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Před příjezdem zdravotníků následoval u muže druhý záchvat. Ze strany hlídky byl až do příjezdu zdravotní záchranné služby stav muže nepřetržitě kontrolován, zvláště průchodnost dýchacích cest a opakovaně byl uváděn do stabilizační polohy (následky silných křečí).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru