Opilý agresor se žloutenkou plival po zdravotníkovi, chtěl ho i napadnout. Skončil v poutech
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlídka strážníků, která dne 13.7.2022 v podvečerních hodinách vykonávala v ulici Revoluční u dopravního podniku kontrolní činnost si všimla muže, nacházejícího se v silně podnapilém stavu, ležícího na lavičce na autobusové zastávce MHD, který díky svému stavu nebyl schopný chůze a ani nebyl schopen jakéhokoli samostatného jednání.

Z tohoto důvodu byla na místo přivolána posádka zdravotní záchranné služby, která u dotyčného muže provedla vyšetření, zda je opilý muže schopen převozu na protialkoholní stanici v Teplicích. Po příjezdu vozidla zdravotníků na místo se muž začal vůči posádce chovat agresivně a po jednom z přítomných zdravotníků plivl a snažil se ho fyzicky napadnout. Z těchto důvodů byl opilec neprodleně za použití donucovacích prostředků sveden strážníky na zem, kde mu byla přiložena pouta a tím bylo zamezeno dalšímu fyzickému napadání strážníků a zdravotníků. Dále byl strážníky proveden doprovod dotyčného muže ve vozidle zdravotníků za zvýšených hygienických opatřeních, a to z důvodu, že podnapilý muž byl nakaženou žloutenkou typu C. Muž byl po převozu ponechán v péči zdravotnického personálu Masarykovy nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru