V říjnu začne revitalizace stromové aleje v Truhlářově ulici
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Radní schválili přidělení veřejné zakázky revitalizace stromové aleje v ulici Truhlářova. Zakázka je spolufinancována Ministerstvem životního prostředí.

Přidělení veřejné zakázky s názvem Revitalizace stromové aleje ul. Truhlářova – vrchní část bylo schváleno dodavateli KHL – EKO s nabídkovou cenou 636 640 Kč bez DPH. Uchazeči byli čtyři, nejvyšší nabídka byla 984 740 Kč bez DPH. Hodnota realizovaného plnění nesměla přesáhnout 1 404 900 Kč bez DPH.

Předmětem zakázky je kácení stromů, odvoz dřevní hmoty, úklid pozemku, frézování pařezů, výsadba nových stromů a následná péče po dobu pěti let. Doba plnění je od října 2022 do prosince 2027. Veřejná zakázka je spolufinancována Ministerstvem životního prostředí prostřednictvím Státního fondu životního prostředí ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru