Policisté hledají svědky vážné úterní nehody u Malého Března. Pomohou i záznamy z palubních kamer
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Malé Březno - V úterý 30. srpna 2022 v 07:45 hod. došlo na silnici č. II/260 mezi obcemi Malé Březno a Leština v katastru obce Malé Březno k vážné dopravní nehodě. Řidič vozidla Škoda Octavia předjížděl ve směru jízdy od obce Malé Březno na Leštinu kolonu několika vozidel. Při předjíždění kolony došlo ke střetu s dalším vozidlem Škoda Superb a následně došlo k vyjetí vozidla Škody Octavia vlevo mimo komunikaci a nárazu do stromu.

"K řádnému objasnění dopravní nehody žádáme zejména svědky, kteří jeli za vozidlem Škoda Octavia a viděl děj dopravní nehody, ale i všechny ostatní svědky, kteří místem nehody projížděli a viděli průběh této dopravní nehody a případně jej mají zaznamenán palubními kamerami, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu policie v Ústí nad Labem v ulici Horova 5, tel. 974 426 573, mob. 724 062 667 nebo na lince 158," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru