Řidič náklaďáku si před jízdou pořádně přihnul, nezvládl řízení a narazil do lampy. Nadýchal přes dvě promile
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dopravní policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 33letému muži z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Podezřelý v měsíci říjnu kolem jedné hodiny v noci v ulici Mezní řídil nákladní vozidlo, kdy nepřizpůsobil rychlost a vyjel na travnatou plochu a narazil do sloupu veřejného osvětlení.

"Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění žádné z osob. Policisté u řidiče na místě nehody provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2.26 promile. Řidiči byl zadržen řidičský průkaz. Lékařské vyšetření spojené s odběrem krve odmítl. Za uvedené jednaní tomuto muži hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru