Opilec naboural do zaparkovaného auta a odjel. Tížilo ho ale svědomí, tak se sám přihlásil policistům
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 26. listopadu krátce po deváté hodině večer 38letý řidič s vozidlem Citroen Jumpy Spacetourer jel od ulici Stavbařů, kdy se v místech křižovatky s ulicí Mezní rozhodl otáčet. Při tomto manévru narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Řidič na místě nehody nezůstal a odjel.

"Po hodině se ovšem na místo vrátil a policistům se přihlásil. Uvedl, že si není vědom, že by něco poškodil a že nechal řidiči za stěračem vizitku. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 2,1 promile. Lékařské vyšetření odmítl. Policisté následně zjistili, že má řidič rovněž vystavenou platnou blokaci řidičského oprávnění," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru