Muž se přes balkón vloupal do bytu, tohle všechno tam nakradl!
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 27letému muž i z trestného činu Porušování domovní svobody, Krádeže a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Podezřelý v polovině měsíce listopadu v době od druhé do šesté hodiny ranní vnikl přes neuzavřené balkónové dveře do bytu v ulici Textilní.

"Z bytu následně odcizil dva mobilní telefony, notebook a peněženku s finanční hotovostí a doklady. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 20 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost odsouzen, tak mu v současné době za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru