Dívka a její kamarádka ukradly ozdoby z vánočního stromu. Zachytily je při tom kamery
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Období vánoc bývá dobou klidu a míru, ale sem tam se stane, že idylku vánoc naruší nějaký nenechavec, jako tomu bylo na Střekově koncem minulého týdne.

V sobotu 10. prosince v čase 2:45 hod., sledoval operátor kamerového systému městské policie pohyb neznámé skupiny osob, která se pohybovala okolo vánočního stromku v ulici Raisova, ze kterého neznámá žena sebrala vánoční dekoraci. V tomto případě se jednalo se o několik ozdobných koulí. Strážník o této situaci informoval hlídku, která prováděla kontrolní činnost v terénu a podával jí informace o pohybu této skupiny. Strážníkům se podařilo tuto skupinu zadržet na křižovatce ulic Národního odboje a Varšavská.

Podezřelou osobou, která odcizila vánoční dekoraci ze stromku byla zjištěna šestnáctiletá dívka bytem Ústí nad Labem, která hlídce sdělila, že skutečně sebrala vánoční ozdobu a momentálně jí má u sebe schovanou pod bundou. Následně na to se přiznala i její jedenadvacetiletá kamarádka z Děčína, která strážníkům sdělila, že si i ona vzala ze stromu dvě vánoční koule. Strážníci obě ženy vyzvali, aby jim odcizené věci vydaly, což obě učinily. Poté bylo oběma sděleno, že celý případ bude předán příslušnému správnímu orgánu k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru