Hrůzný nález! Chatku zasáhl ničivý požár, uvnitř našli ohořelé lidské tělo
Likvidace požáru chatky. Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Libochovice - Zásah u hořící chatky skončil o tomto víkendu smutným nálezem. Uvnitř našli mrtvého člověka. Hasiči u požáru v Libochovicích na Litoměřicku vyjížděli v sobotu večer, informovali o něm v neděli ráno.

Čtyři jednotky požární ochrany vyjely v sobotu v 19:32 k nahlášenému požáru zahradní chatky do Libochovic. Při příjezdu hasičů na místo události byl požár chatky v plném rozsahu. Hasiči na likvidaci požáru nasadili dva vodní proudy.

"Při dohašování skrytých ohnisek našli hasiči uvnitř chatky ohořelé lidské tělo. Na místo se dostavil vyšetřovatel příčin požáru a Policie ČR. Příčina požáru je v šetření," uvádí Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Na místě zasahovala jednotka požární ochrany ze stanice Lovosice a Jednotka Sboru dobrovolných hasičů Budyně nad Ohří, Klapý, Třebenice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru