VIDEO: Maskovaný muž s pistolí v ruce přepadl benzínku. Poznáte ho?
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Lounsko - Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. Poznáváte muže na fotografiích a záběrech? Ozvěte se. 

"V pondělí 12. prosince 2022 po 20:00 hodině vstoupil do prodejny čerpací stanice v Lounech v ulici Husova neznámý muž a pod pohrůžkou použití střelné zbraně požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Obsluha spolupracovala a muž následně z prodejny ve spěchu odešel. Během této násilné majetkové trestné činnosti nebyl nikdo zraněn," popsal přepadení policejní mluvčí Kamil Marek.

Lounští kriminalisté na případu okamžitě začali pracovat. Nyní se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti osoby na fotografiích a záběrech.

"Podle získaných informací se jedná o muže, který byl oblečen do černé bundy s bílým lemováním. Viditelným markantem jsou žluté reflexní klíny, které se nacházejí po bocích bundy. Ve stejné barvě jsou i zalamované okraje kapes. Dále byl oblečen do tmavých kalhot či tepláků a obut do tmavé obuvi. Muž měl na obličeji tmavý šátek, na hlavě černou čepici překrytou kapucí a na rukou měl černé rukavice," uvedl mluvčí.

https://www.youtube.com/watch?v=UNKXt3vfa5U

Veškerá oznámení týkající se totožnosti muže na přiložených fotografiích a záběrech i jakékoli informace k případu přijme policie prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na nejbližší policejní služebně. Všechny takto získané skutečnosti mohou kriminalistům významným způsobem přispět k objasnění skutku.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupeže, za který může pachateli v případě dopadení a následného odsouzení hrozit trest odnětí svobody od dvou do deseti let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru