Čtyřletá holčička byla sama venku jen v mikině a bačkorách. Její zfetovaná matka spala v bytě s otevřenými dveřmi
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 21. prosince byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Myslbekova, z důvodu telefonického oznámení, kdy oznamovatel operátorovi sdělil, že se zde před domem pohybuje nezletilá dívka pouze v mikině a v bačkůrkách.

Hlídka se na místě zkontaktovala s oznamovatelem, u kterého se zdržovalo asi čtyřleté děvče, které bylo na tuto dobu velmi nedostatečně oblečené. Nezletilé dítě nebylo zraněné a vzhledem k počasí byly na místě učiněny ze strany strážníků základní kroky, aby nedošlo k jejímu podchlazení. Dívka neznala své jméno, příjmení ani adresu svého bydliště. Děvče bylo hlídkou převezeno na služebnu městské policie Střekov, kde ji strážníci uvařili kakao a podali vánoční cukroví. Ve spolupráci s Policií ČR byla zjištěna totožnost čtyřletého dítěte, její matky a jejího otce.

Po těchto zjištěních bylo děvče převezeno do místa bydliště. Zde strážníci zjistili, že u bytu kde nezletilé děvče bydlí jsou otevřené dveře a její matka byla nalezena spící v bytě. Na místě byl po probuzení matky proveden hlídkou Policie ČR Střekov test na detekci drog ze slin s pozitivním výsledem. Z důvodu, že uvedená osoba byla pod vlivem drog a její dcera odmítala se k matce vrátit, byl kontaktován otec dítěte, který se na místo dostavil a svoji dceru si převzal. Celý případ byl po zadokumentování předán příslušnému orgánu obce - OSPOD k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru