Řidič měl vystrčit stařečka z autobusu, ten upadl na zem a musel se zraněním do nemocnice. Policisté hledají tři svědkyně
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 2. ledna v době od 17:18 do 20:02 mělo dojít k události, kdy poškozený senior nastoupil do trolejbusu u Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Z této zastávky jel několik zastávek směrem na Severní Terasu. Následně vystoupil na zastávce Mírová, kde ihned nastoupil do jiného přijíždějícího trolejbusu v tom samém směru.

Dle výpovědi seniora po nástupu do trolejbusu na něj začal řidič křičet. Poškozený mu nerozuměl, protože jej právě pustili z nemocnice a byl trochu zmatený. Domníval se, že to není na něj a šel si sednout zhruba do poloviny trolejbusu. V tu chvíli k němu přišel řidič a řekl mu, ať vystoupí. Senior šel opatrně a pomalu, což řidič nevydržel a zezadu do něj strčil. Poškozený upadl na zem a způsobil si zranění, se kterým byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice.

"Ústečtí policisté žádají tři svědkyně, dívky ve věku 20-25 let, které měly celý incident vidět, aby se přihlásily na linku 158. Jejich svědectví je důležité k řádnému objasnění všech okolností, jak k incidentu došlo," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru