Padlo obvinění za tragickou nehodu Na Rondelu, při které zemřela seniorka. Řidičce hrozí až šestiletý trest
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V srpnu loňského roku došlo v ulici Na Rondelu k tragické dopravní nehodě, při které zemřela 76 letá seniorka. Třiatřicetiletá řidička při průjezdu křižovatkou nepřizpůsobila rychlost svým schopnostem a stavu komunikace, bylo krátce po dešti. S vozidlem následně dostala smyk a nekontrolovatelně vyjela mimo komunikaci na zastávku MHD.

"Následkem toho došlo ke střetu s chodkyní, která zde seděla na lavičce a čekala na autobus. Seniorka utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě dopravní nehody zemřela. V současné době policejní vyšetřovatel po prověření všech skutečností a vypracovaných znaleckých posudků zahájil trestní stíhání 33 leté řidičky pro trestný čin Usmrcení z nedbalosti. V případě uznání viny obviněné hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 1 roku do 6 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru