Action v Ústeckém kraji otevírá další prodejnu! Známe den, kdy přivítá první zákazníky
Foto: Action
Ústí nad Labem

Most - Action, nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím, pokračuje v expanzi napříč Českou republikou. Ve čtvrtek 6. dubna zahájí provoz svojí již druhé prodejny v Mostě. Ta se zároveň stane celkově 48. tuzemskou pobočkou Action s tím, že k dosažení milníku 50. české prodejny by mělo dojít ještě během nadcházejících měsíců roku 2023.

 

Počínaje tímto čtvrtkem budou mít obyvatelé Mostu a jeho okolí ještě více příležitostí naplno využít všech výhod, jež autentický koncept Action přináší: komplexně sestaveného sortimentu 6 000 položek ze 14 produktových kategorií, pestré nabídky i nejnižších cen. Zákazníci se mohou těšit na výběr rozmanitých produktů, příjemná překvapení při každé návštěvě a každý týden na 150 nových položek. V Action najdou atraktivní spektrum zboží běžné spotřeby jako jsou třeba čisticí prostředky, produkty pro osobní péči nebo bytový textil, specializovaného vybavení, ale i propriet pro oslavy a jiné speciální příležitosti i mnoho dalšího. Více jak 1 500 artiklů lze u Action pořídit za méně než 25 Kč, průměrná cena produktu nepřesahuje 50 Kč.

Jednou z priorit Action je také zaměření na kvalitu nabízeného zboží a na zprostředkování udržitelnějších variant produktů všem zákazníkům. Společnost proto během uplynulých let učinila významné pokroky jak v oblasti udržitelnosti sortimentu, dodavatelského řetězce, uhlíkové stopy, ale i celkové cirkularity – s tím, že další ambiciózní cíle si klade i do budoucna. Jen v roce 2022 například snížila svoje emise CO2 (z rozsahu 1 a 2) o 40 %. Zároveň plánuje, že do roku 2023 bude veškerá bavlna, z níž je vyráběno prodávané zboží, pocházet z udržitelných zdrojů, a to samé bude do roku 2024 platit pro produkty ze dřeva.

„Je skvělé, že máme možnost otevřít v Ústeckém kraji, potažmo přímo v Mostě, další prodejnu. Věřím, že se díky pestrému sortimentu kvalitního zboží za nejnižší ceny setká s více než příznivým přijetím místních zákazníků,“ uvedl Petr Juliš, generální ředitel Action pro Českou republiku a Slovensko. „Zároveň jsem hrdý na to, že nám patří pozice významného regionálního zaměstnavatele. I s novou mosteckou prodejnou již máme v kraji 7 poboček, v nichž našlo práci přes 110 lokálních obyvatel.“

Action po celé Evropě provozuje přes 2 263 obchodů, jež vytváří pracovní příležitosti pro více něž 80 000 lidí. Jen v letech 2021 a 2022 přibylo do týmu společnosti 5 750 nových členů. V České republice už počet zaměstnanců přesáhl 1 000. V nové mostecké prodejně najde uplatnění dalších 16 z nich.

Nový obchod v Mostě nabízí prodejní plochu 815 metrů čtverečních. Nachází se v pohodlně dostupném nákupním centru Albert Most na adrese Velebudická 3270. Otevřen bude od 6. dubna 2023, každý den od pondělí do neděle od 8 do 20 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru