PÁTRÁNÍ: Neviděli jste tohoto muže? Nevrátil se domů, policisté žádají o pomoc
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Děčínsko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném 36letém muži z Děčínska. Pohřešovaný odešel dne 2. 4. 2023 ve večerních hodinách z místa současného bydliště v Rumburku a naposledy byl spatřen příbuznou dne 4. 4. 2023 ve večerních hodinách v Rumburku. Do současné doby se nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu.

Více informací naleznete v odkaze ZDE (pokud je odkaz nefunkční, muž byl vypátrán).

"V případě, že pohřešovaného muže uvidíte nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte policisty na lince tísňového volání 158 nebo se můžete obrátit na jakoukoliv nejbližší policejní služebnu. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru