Soutěž o nejlepší velikonoční výrobek zná vítěze
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V rámci Ústeckých Velikonoc vyhlásilo město soutěž mateřských škol o nejlepší velikonoční výrobek. Zapojit do soutěže se mohly děti z MŠ jakýmkoliv výrobkem s velikonoční tématikou.

Výtvory, kterých se sešlo opravdu velké množství, byly vystaveny v budově Magistrátu města Ústí nad Labem. Celkem to bylo 59 výrobků od 14 mateřských škol. Na prvním místě se v soutěži umístila MŠ E. Destinové, druhé obsadila MŠ Skalnička a třetí MŠ Kameňáček. Pogratulovat jim přišli náměstci primátora Tomáš Vlach a Bohumil Ježek. Vítězové obdrželi výherní vstupenky např. do zoologické zahrady nebo plaveckého areálu. Všechny školky, které se zúčastnily velikonoční soutěže, obdrží dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru