FOTO: Do staré štoly spadl malý srnec a hlasitě naříkal, na pomoc mu přijeli strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 6. června v půl druhé odpoledne byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Neštěmická k zastávce MHD, odkud na tísňovou linku městských strážníků telefonovala oznamovatelka, která operátorovi nahlásila, že slyšela naříkat nějaké zvíře a když se vydala po zvuku, nalezla starou štolu, do které spadl malý srnec a bez cizí pomoci se nedostane ven.

Hlídka po příjezdu na místo za pomoci výsuvného žebříku vlezla do třímetrové šachty, kde nalezla mladého srnce zaklíněného ve změti napadaných větvích a různého železného odpadu. Za pomoci odchytového vaku bylo zvíře strážníky odchyceno a po vizuální prohlídce zdravotního stavu, byl srnec vyzvednut ze štoly a následně vypuštěn do volné přírody.

0806srneckz2

0806srneckz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru