VIDEO: Žena s nožem v ruce přepadla svou sokyni. Nelíbila se jí konkurence v nabízených službách u silnice
Reprofoto video: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policistům z oddělení hlídkové služby v Ústí nad Labem se podařilo během několika minut zadržet pachatelku, která krátce předtím s nožem v ruce přepadla v Předlicích jinou ženu. Ženy se mezi sebou znaly. Jednalo se o konkurentky v nabízených službách u silnice.

Šestadvacetiletá žena přišla k poškozené, kterou pod pohrůžkou násilí nutila k vydání peněz. Následně jí fyzicky napadla. Chytla jí za vlasy a stáhla na zem. Poté jí udeřila do obličeje a několikrát kopla do boku. Následně vytáhla nůž a ze zadní kapsy kalhot jí odcizila peníze. Uspokojena ziskem odešla.

"Policisté od operačního důstojníka dostali informaci o útoku a popisu pachatelky. Krátce na to se jim podařilo pachatelku při projíždění okolí vypátrat a zadržet. V současné době již čelí obvinění z trestného činu Loupeže, za což jí v případě prokázání viny před soudem hrozí trest odnětí svobody od 2 do 10 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru