Počasí myslí na všechny: Konec týdne zchladí, ale zároveň zahřeje
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - 19,6 °C – teplotní minimum v noci na 18. července v Lednici (na Břeclavsku). 24,4 °C – teplotní minimum v noci na 18. července ve skoro devítimilionovém New Yorku (v Central Parku). 28,8 °C – teplotní minimum v noci na 19. července v chorvatském Dubrovníku (přímo ve městě, ne na letišti). 30,5 °C – teplotní minimum v noci na 19. července v Hurghadě (snad už bez žraloků). 31,3 °C – teplotní minimum v noci na 20. července v Dubaji (825 metrů pod vrcholem Burdž Chalífy). Buďme rádi, že tohle u nás neznáme.

Jinak bychom v těch panelácích opravdu tak trochu pochcípali. Naštěstí v dohledné době poběží „přírodní klimoška“, jinými slovy: noční minima budou celkem nízká, a to hlavně v sobotu. Hned neděle však přitopí, padne totiž třicítka. Samozřejmě po obědě, ne po půlnoci.

21. července: Nejnižší ranní teploty kolem 14 až 10 °C, nejvyšší odpolední teploty okolo 22 až 26 °C. Oblačnosti docela dost, k večeru/večer sprchne.

22. července: Nejnižší ranní teploty kolem 13 až 9 °C, nejvyšší odpolední teploty okolo 20 až 24 °C. Do cca deseti hodin žadná/malá oblačnost, potom polojasno až oblačno a nepřekvapí přeháňka. Po západu slunce zase žádná/malá oblačnost.

23. července: Nejnižší ranní teploty kolem 15 až 11 °C, nejvyšší odpolední teploty okolo 26 až 30 °C. Už od (brzkého) rána mraky, zpočátku jenom vysokého patra. Navzdory tomu pravděpodobně nespadne ani kapka. Alespoň nebude tolik pražit slunce...

24. července: Nejnižší ranní teploty kolem 15 až 11 °C, nejvyšší odpolední teploty okolo 27 až 31 °C. Ve druhé polovině dne bouřky spojené se studenou frontou, které mohou být silné (jako vždycky).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru