Pozor, v České Kamenici se silničáři pustili do úpravy zatáčky v Pivovarské ulici. Provoz řídí semafory
Stavba má být hotova do konce tohoto roku.
Ústí nad Labem

Česká Kamenice – V pondělí  14. srpna zahájilo Ředitelství silnic a dálnic Ústeckého kraje stavební práce v České Kamenici na silnici I/13, kde dojde k úpravě zatáčky v Pivovarské ulici a úpravě chodníků. Stavba probíhá za částečné uzavírky s kyvadlovým provozem řízeným semafory. Zhotovitelem stavby je společnost Eurovia CS, a.s.

„Během stavby dojde ke zvětšení poloměru nevyhovujícího směrového oblouku v křižovatce ulic Pivovarská a Štítného. Dále je předmětem stavby doplnění chodníku a přechodu pro chodce, ale i zhotovení opěrné zdi," uvádí Ředitelství silnic a dálnic Ústeckého kraje.

Součástí úpravy silnice I/13 v České Kamenici je také doplnění nového veřejného osvětlení přechodu pro chodce a nové části chodníku. „Uvedení do provozu plánujeme koncem tohoto roku. Předpokládaná cena stavby je 7,5 mil. Kč bez DPH," dodává ŘSD.

Na příští rok je naplánována rekonstrukce mostu ev. č. 13-092 přes řeku Kamenici, aby stavební práce proběhly v jedné stavební sezóně.

 

Ceska kamenice Pivovarska

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru