Rozběháme a Canicross Ústí vyběhali pro ústeckou zoo tisíc pět set korun
5x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Jezero Milada – Odpoledne plné sportu, užitečných rad, workshopů, to byl den s Rozběháme Ústí nad Labem a Canicross Ústí nad Labem u jezera Milada.

Jak běhat lehce, s radostí, hlavě bez bolesti a bez zranění ukázal všem příchozím Jan Bielik. Milovníci běhu se psem se zase dozvěděli, jak před startem namotivovat svého čtyřnohého mazlíčka nebo ho po doběhu zapojit do tolik potřebného protažení. „Běhání má být pro každého běžce svobodou a určitou kompenzací k životu. Do regionů vyjíždíme pravidelně, abychom se setkali s běžci, kteří pravidelně běhají s našimi ambasadory (poz.red. za Ústí nad Labem jsou to Jan Plíšek a Nikola Meluzínová). Na závěr každého setkání se koná výběh pro dobrou věc. V Ústí nad Labem jsme se rozhodli podpořit místní zoo,“ uvedl Jan Bielik.

Skvělou akci zakončili běžci společným výběhem na podporu ústecké zoo. Vybrat se podařilo tisíc pět set korun.

1508 rozbehame2

1508 rozbehame3

1508 rozbehame4

1508 rozbehame5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru