OD SOUSEDŮ: V parku u dětského hřiště bylo nalezeno tělo člověka bez známek života
Foto: redakce
Ústí nad Labem

Děčín - V neděli 10. září 2023 ve večerních hodinách bylo v parku vedle pošty v Podmoklech nalezeno lidské tělo bez známek života.

Policejní mluvčí por. Bc. Eliška Kubíčková k případu uvedla, že policisté v neděli ve večerních hodinách, krátce po půl osmé přijali oznámení o nálezu muže bez známek života v Děčíně - Podmoklech v parku mezi poštou a autobusovým nádražím. Policisté na místě provedli prvotní úkony.

Podle prvotních informací nebylo provedeným ohledáním na místě zjištěno nic, co by nasvědčovalo cizímu zavinění. K objasnění příčiny úmrtí bude provedena soudní pitva. Bližší okolnosti případu vyšetřují děčínští kriminalisté.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru