Ilustrační snímek.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Bojujete po svém cyklovýletu s únavou a nezbývají vám síly na průjezd městem domů? Ústí nad Labem vyzívá na svých stránkách k přepravě po městě prostřednictvím cyklobusu.

Jde o tradiční sezónní linku, která přepravuje cyklisty z Labské stezky zdarma pohodlně do okrajových částí krajské metropole Ústeckého kraje. „Cyklobus vyráží dvakrát denně, v 16:30 a 18:00, vždy o víkendech a státních svátcích ze zastávky ZPA. Další zastávky jsou Divadlo, Na Spálence (Klíše), Bukov (naproti budově společnosti O2), Severní Terasa a Orlická. Cyklobus opět jezdí v rámci projektu Zdravé město,“ informuje na svých stránkách statutární město Ústí nad Labem.

Konec předjíždění na Masarykově ulici! Cyklisté chtějí bezpečnost pro všechny

Ústecký kraj vyvrátil problém s pozemkem u provizorní lávky! Uvedl, jak je to s chodníkem

Chystáte se k jezeru Milada? Turistická linka vás sveze zdarma

Ústecký dopravní podnik přistoupí ke změnám v hromadné dopravě

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru