Karel Lipmann, Lepší sever.
Ústí nad Labem

"Žiji v Chomutově, ve městě, kde býval pořádek a relativně klid. Dnes je situace jiná – nepořádek, hluk a místa, kam se lidé bojí chodit. A důvod? Byty tu před lety začali vykupovat spekulanti a obchodníci s chudobou, kteří nevyžadují od nájemců dodržování pořádku. S tím jsem se nehodlal smířit, jsem zdejší a nenechám drancovat naše město. Proto jsem vstoupil do politiky a z pozice radního jsem začal aktivně bojovat proti spekulantům a vykupovat byty. To samé chci udělat na kraji."

"Potřebujeme změnu ve vyplácení sociálních dávek, aby peníze nešly spekulantům. Potřebujeme více policistů v ulicích, které musíme spravedlivě zaplatit. A potřebujeme zajistit správce dětských hřišť, aby si tam děti mohly bezpečně hrát.  

Sport je již od mala moje celoživotní vášeň. A proto moc dobře vím, jak je důležitý pro formování člověka. A tím nemyslím jen po fyzické stránce – díky sportu a zdravému kolektivu se děti již od útlého věku naučí, co to je fair play, což určitě v životě neztratí. Proto je důležité, aby kraj podporoval sportovní vyžití. Potřebujeme nové sportovní areály, kde by naše děti mohly aktivně trávit čas, protože, jak se říká, kdo si hraje, nezlobí.  

Pojďme všichni volit a podpořme Lepší Sever v krajských volbách 20. a 21. září! Společně změníme náš region k lepšímu!"

Karel Lipmann

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru