Střekov – Odkoupit zchátralé lázně Dr. Vrbenského plánuje střekovský obvod. Rádní města Ústí nad Labem schválili Střekovu dotaci ve výši 2 230 000 korun.

Mluvčí města Romana Macová uvedla, že dva miliony korun použije vedení střekovské radnice na odkoupení objektu lázní Dr. Vrbenského a souvisejících pozemků p. č. 334 a p. č.335/1 na Střekově. „Osmdesát tisíc korun je vyhrazeno na úhradu daně z nabytí nemovitých věcí a 250 000 korun na zabezpečení objektu lázní. Zdrojem je investiční rezerva odboru rozvoje města ve výši 2 000 000 korun a neinvestiční rezerva finančního odboru ve výši 330 000 korun," dodala Romana Macová.

Chátrající lázně Dr. Vrbenského jsou v současné době rájem bezdomovců a narkomanů, kteří ztrpčují život místním lidem. (psali jsme)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru