Ústecko - Kriminalistům z toxi týmu se podařil další úspěšný zásah do drogové distributorské sítě v Ústí nad Labem. V úterý v podvečerních hodinách policisté zásahové jednotky Ústeckého kraje zadrželi na parkovišti v obci Přestanov ve vozidle čtyřiadvacetiletého muže z Ústí nad Labem.

Ilustrační foto: Jan Vraný
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že kriminalisté následně v jeho bydlišti provedli domovní prohlídku, při které kriminalisté nalezli osmdesát gramů pervitinu. „Látku zaslali na chemickou expertízu. Jedná se o významného distributora v lokalitě Krásného Března a Trmic. Policejní komisař v této věci zahájil se zadrženým trestní stíhání pro trestný čin Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a zároveň podal návrh na jeho vzetí do vazby, který byl akceptován. Muže policisté eskortovali do vazební věznice. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru