Ústí nad Labem – Zběsilou jízdu zakončenou dopravní nehodou čtyřiadvacetiletého opilce, který usedl za volant s více jak dvěma promile alkoholu, museli řešit ústečtí policisté. Naštěstí se střet obešel bez zranění.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že v pátek kolem druhé hodiny řešili ústečtí dopravní policisté střet na křižovatce ulic Masarykova – Beethovenova „Čtyřiadvacetiletý mladík nezvládl řízení vozidla, vyjel na středový zvýšený ostrůvek u přechodu pro chodce, narazil do dvou dopravních značek a dál pokračoval v jízdě. Po zhruba 170 metrech v místech zastávky MHD zastavil. Zde ho zadrželi policisté. Při nehodě nedošlo k žádnému zranění. Již při hovoru s řidičem bylo zjevné, že je pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce mu hlídka naměřila 2,13 promile. V současné době je čtyřiadvacetiletý muž podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Na vozidle byla způsobena škoda kolem 170 tisíc korun a na poškozeném dopravním značení 20 tisíc korun," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru