Děti na dopravním hřišti městské policie přišla navštívit primátorka Věra Nechybová
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí and Labem - Ve čtvrtek v dopoledních hodinách proběhla na dětském dopravním hřišti městské policie pravidelná výuka dětí z mateřských a základních škol na téma dopravní situace, kterého se tentokrát zúčastnila i primátorka města Věra Nechybová.

Ta přišla do hodiny k předškolním dětem, které ji ihned obklopily a jeden přes druhého jí sdělovaly své zážitky a vědomosti, které načerpaly během výuky. Primátorka dětem vysvětlila, jak je prevence v dopravní výchově důležitá a předala jim drobné dárky a upomínkové předměty, které se váží k dopravním situacím, se kterými se děti mohou setkat při běžném pohybu po komunikacích. Dopravní výchova probíhá na tomto hřišti celoročně a každým rokem se jí zúčastní na šest tisíc dětí nejen z našeho města, ale i z blízkého okolí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru