Taneční párty ve Všebořicích stále budí emoce. Místní lidé poukazují, že se účastníci pohybovali na nepronajatých pozemcích
Někteří účastníci taneční párty měli stanovat i na pozemcích, které neměli pronajaté. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Dost se toho napsalo a řeklo o taneční párty ve Všebořicích nazvané Falanx 2018. Redakce E – Ústí.cz stále k této akci dostává náměty na zprávy. Lidem se například nelíbí, že účastníci akce se pohybovali i na pozemcích, které neměli pronajaté.

„Pořadatelé akce měli pouze pronajatou část louky, na které se teknopárty konala. Proč policie nekonala, když už z katastrální mapy je zřejmé, že lidé jsou i na pozemcích, které nemají pronajaté,“ ptala se Kateřina Prchalová, která poslala redakci kopii jedné z diskuzí na sociální síti. „Čím víc se o tom bude psát a mluvit, tím spíše se příště při obdobných akcích bude myslet i na takové věci a státní správa bude konat,“ myslí si čtenářka.

Mluvčí krajské policie Alena Bartošová uvedla, že policie zaznamenala pouze jednu stížnost od majitele sousedního pozemku, na který účastníci teknopárty vstoupili. „Věc se okamžitě řešila s organizátorem akce, který zjednal nápravu. Žádnou jinou oficiální stížnost jsme nezaznamenali,“ řekla Alena Bartošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru