Skončí teď kálení do vody? Na koupaliště v Brné začali dohlížet strážníci
Strážníci na kontrole koupaliště. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vzhledem k tomu, že na koupališti v Brné došlo k opakovanému znečištění vody v bazénu a bazén se musel opět z hygienických důvodů zavřít a voda se musela vyměnit, vyrážejí tam nyní na kontrolu i ústečtí strážníci.

Došlo k dohodě mezi vedením města a provozovateli tohoto mezi Ústečany oblíbeného areálu o zavedení kontrol hlídek městských strážníků nad veřejným pořádkem na koupališti.

Strážníci navštěvují areál několikrát denně a v případě potřeby volají zaměstnanci koupaliště přímo na střekovskou základnu městské policie, odkud je vyslána mobilní hlídka, která se do pěti minut dostaví přímo do areálu koupaliště.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru