Lyžařské areály na Ústecku hlásí dostatek sněhu
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko – Husté sněžení posledních dní dělá radost provozovatelům lyžařských areálů na Ústecku. O nadcházejícím víkendu plánují rozjet vleky a zpřístupnit sjezdovky.

Největším lyžařským střediskem na Ústecku, které se nachází ve východní části Krušných hor, je Ski areál Telnice. „V sobotu spustíme do provozu lanovou dráhu a vlek na Cvičné louce. Lyžaři a snowboardisté se budou svézt na upravené sjezdovce Turistická a Cvičné louce. V současné době zasněžujeme Macháček, ale v tuto chvíli není jisté zda se nám ho povede do víkendu upravit,“ řekl ve čtvrtek redakci E – Ústí.cz Jindřich Holinger ze Ski areálu Telnice. Sjezdovka Meva, Kids park Kašpárek, lyžařská škola a půjčovna zůstávají v provozu.

Na lyžaře se o víkendu těší ve Ski klubu Pohoří u Malečova. „Jezdit začneme od 9.00 hodin. Spuštěny budou tři vleky,“ řekl provozovatel Tomáš Hübsch.

Dostatek sněhu leží také u lyžařského vleku v Tisé. „Sněhu je opravdu hodně. Co nás ale trápí, je závada na motoru vleku. Budeme se ji snažit co nejrychleji opravit, ale o nadcházejícím víkendu se u nás moci dát lyžovat nebude,“ uvedl správce Jiří Turek.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru