Žena seděla na zemi s dítětem v náručí, skončila v nemocnici
Foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Severní Terasa - V uplynulých dnech vykonávala hlídka strážníků na Severní Terase kontrolní činnost, při které si v ulici Výstupní u kruhového objezdu všimla ženy s kočárkem, která seděla na zemi a v náručí měla malé dítě.

Hlídka u ženy zastavila, aby zjistila, co se stalo nebo zda nepotřebuje od strážníků nějakou pomoc. Dotyčná strážníkům sdělila, že upadla na zledovatělém chodníku a při pádu na sebe strhla kočárek i s miminkem. Žena sice neutrpěla žádné viditelné zranění, ale dítě mělo u nosu krev.

Hlídka se pokoušela od dotyčné paní zjistit její totožnost a totožnost jejího dítěte, ale to se jí vzhledem k šoku, který žena utrpěla, nepodařilo. Na místo byla přivolána zdravotní záchranná služba, která si ženu i s dítětem převezla do Masarykovy nemocnice k lékařskému vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru