Muž zapil léky na úzkost alkoholem, pak měl strach z lidí. Odnesla to autobusová zastávka
2x foto: Měp Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 27. ledna ve večerních hodinách byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána autohlídka strážníků do ulice Vinařská, a to z důvodu přijatého telefonického oznámení na tísňovou linku městských strážníků, kdy oznamovatelka operátorovi sdělila, že směrem z centra města směrem k ulici Božtešická jde opilý muž, který pomocí lavičky rozbil skleněnou výplň zastávky MHD Vinařská a poté kopal do zaparkovaného osobního vozidla.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno od obyvatel panelového domu, kteří koukali z oken, že mladík šel dále ulicí Vinařskou směrem do ulice Božtěšická, je oblečen celý v černém a nachází se v silně podnapilém stavu. Hlídka se vydala uvedeným směrem a v ulici Božtěšická, na úrovni garážového dvora, pod čerpací stanicí ONO, dostihla opilého mladíka, který odpovídal danému popisu. Strážníci k neznámému mladíkovi přistoupili, vyzvali ho k prokázání totožnosti a k podání vysvětlení k celému oznámení.

Na výzvu hlídky mladík strážníkům předložil své doklady totožnosti a na vysvětlenou svého protiprávního jednání jim sdělil, že byl s kamarádem na pivu v nedaleké restauraci a poté šel pěšky domů, kde ve zmiňované ulici rozbil skleněnou výplň uvedené zastávky. Jako důvod uvedl, že jsou na něho lidé zlí a on z nich má strach. Dále uvedl, že se léčí s depresemi a bere léky na úzkost, na které nesmí konzumovat alkohol, což dnes porušil.

2901straznici3

Po těchto zjištěních byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si dotyčného převzala s tím, že s ním pojede na vyšetření do Masarykovy nemocnice a celou věc si poté převezme k dořešení. Hlídka se poté vydala směrem k uvedené restauraci, aby zjistila, zda dotyčný neponičil zaparkovaná vozidla. Při této kontrole strážníci zjistili dvě osobní vozidla, u kterých bylo poškozeno zpětné zrcátko a u druhého vozidla byl utržený zadní stěrač.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru