Skibus vozí lyžaře k telnickým sjezovkám
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Každý víkend ze zastávky Divadlo vyjíždí do lyžařského střediska Telnice Skibus ústeckého Dopravního podniku. Jde o sezonní turistickou linku.

Děti od šesti do patnácti let za jednosměrnou jízdenku zaplatí 20 Kč za obousměrnou 30 Kč. U dospělého jedna jízda přijde na 40 Kč obousměrná na 60 Kč. Zvýhodněné jízdné jeden dospělí s jedním dítětem přijde na 50 Kč a 75 Kč. Kromě víkendu vozí Skibus lyžaře za zimními radovánkami v době prázdnin. Svézt se do lyžařského střediska linkou číslo 10 budou moci malí i velcí lyžaři v pátek 1. února, kdy jsou pololetní prázdniny. Kompletní jízdní řád je uveřejněný na stránkách Dopravního podniku města Ústí nad Labem.

Ski areál Telnice v těchto dnech hlásí ideální lyžařské podmínky. Mimo „slalomáku“ je celý areál v provozu každý den od 9.00 do 16.00 hodin.

{article Německý motorista zdolal sjezdovku v mercedesu. Vyprostila ho přivolaná rolba}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article Passat po vytlačení skončil ve svodidlech. Poškození hledají svědky nehody}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru