Obyvatelům nově slouží dva podzemní odpadkové koše. Další budou přibývat
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dva odpadkové koše s velkoobjemovou nádobou v podzemí byly zprovozněny v Churchillově ulici u vchodu do letního kina. Každý má objem 770 litrů. Koše s protikorozní úpravou jsou určeny na běžný odpad. Ten z nich bude při úklidu ulice vysávat zametací vůz.

Košů by se ve městě mělo objevit podstatně více. Problém však je v nalezení vhodné lokality. Z původních osmi vytipovaných míst, musela být čtyři vyřazena kvůli inženýrským sítím pod zemí. Při realizaci byly v ul. Fabiána Pulíře a na zastávce MHD Šrámkova nalezeny neohlášené sítě a jámu pro koše tak nebylo možné vyhloubit.

3101kose3

Za dodávku čtyř košů zaplatilo město 424 000 korun bez DPH, instalovány byly zatím první dva koše. Město bude ve vyhledávání lokalit vhodných k umístění košů pokračovat.

3101kose1

3x foto zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru