Na střekovské ubytovně se prodávali drogy. Několik lidí policisté zadrželi
Část zadržené drogy. Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Střekov – Kriminalisté z Ústí nad Labem zadrželi muže, který je podezřelý z prodeje drog. Podle regionálního Deníku se zásah odehrál na střekovské ubytovně v Purkyňově ulici.

Mluvčí krajské policie Daniel Vítek k zadržení uvedl, že na ubytovně měl téměř padesátiletý dealer prodávat drogu Pervitin. „V jeho pokoji pak při domovní prohlídce zajistili sáčky s téměř 13 gramy látky obsahující metamfetamin a také nelegálně drženou zbraň a náboje. Muž byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a nedovoleného ozbrojování, v případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody,“ dodal mluvčí.

Není to jediná drogová trestná činnost, kterou na ubytovně kriminalisté odhalili. „Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn také partnerský pár, který na ubytovně prodával pervitin a Subutex. Trestně stíhaná je také žena, která prodávala stejné drogy a to i přesto, že už byla za stejnou trestnou činnost v minulosti odsouzena, právě s ohledem na trestní minulost jí hrozí až deset let za mřížemi,“ doplnil Daniel Vítek.

Na rozkvetlý obchod s drogami v okolí ubytoven si Střekované stěžují již několik let. Často předávají poznatky na místní obvodní oddělení Policie České republiky.

0403 drogy2

0403 drogy4

0403 drogy3ZAJIŠTĚNÉ DŮKAZY. ZDROJ FOTO: POLICIE ČR

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru