Drsná bitka dvou přítelkyň v Ústí! Napadená žena zkolabovala, přivolaní záchranáři byli v šoku
Foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 2. března ve večerních hodinách byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Plynárenská z důvodu telefonického oznámení o vzájemném fyzickém napadání mezi dvěma ženami. Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že jedna z žen měla po předchozí hádce fyzicky napadnout několika údery pěstí do oblasti hlavy svou přítelkyni.

Po zklidnění nastalé situace byly obě ženy středního věku strážníky k celé události poučeny dle zákona, ale napadená nechtěla celou věc dále řešit. Když po poučení obou žen chtěla hlídka z místa odjet, tak napadená žena náhle na místě zkolabovala, nekontrolovatelně spadla na zem, kde u ní nastaly křečové stavy celého těla, nekomunikovala a pouze jen chrčela. Jeden ze strážníků ženě okamžitě poskytl první pomoc - zjistil, zda nemá zapadlý jazyk a poté byla uvedena do stabilizované polohy.

Mezi tím druhý strážník telefonicky přivolal zdravotní záchrannou službu a informoval ji o aktuálním stavu postižené. Po příjezdu zdravotníků na místo byla žena naložena do sanitního vozu a odvezena do Masarykovy nemocnice. U obou aktérek incidentu byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu, která prokázala, že obě ženy měly v dechu okolo dvou promile alkoholu.

Při převozu dotyčné bylo v sanitním voze posádkou zjištěno, že žena má po celém těle podlitiny. Při zjišťování skutečného stavu věci postižená hlídce sdělila, že jí měla její přítelkyně opakovaně kopat do hlavy. Po těchto zjištěních byl celý případ předán Policii ČR k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru