AKTUÁLNĚ: Tunel u Libouchce je obousměrně uzavřen! Střetla se tu dodávka s náklaďákem
Zdroj: ŘSD ČR / dopravniinfo.cz
Ústí nad Labem

Libouchec - Krátce po čtvrté hodině odpolední došlo v tunelu na dálnici D8 ve směru na Německo k nehodě dodávky a nákladního vozidla. Na místě jsou momentálně hasiči, podle informací má na zasahovat i vrtulník Letecké záchranné služby.

Tunel je obousměrně zcela uzavřen, počítejte s dopravními komplikacemi až do večerních hodin. Podle informací serveru dopravniinfo.cz se na místě vyprošťuje a zřejmě došlo i k úniku provozních kapalin z havarovaných vozidel.

"Jeden člověk z dodávky utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Další osoba z dodávkového vozu byla přepravena s lehčím zraněním do nemocnice sanitním vozem. Zasahující vrtulník odletěl z místa prázdný," uvedl Prokop Voleník, mluvčí krajské záchranky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru