OD SOUSEDŮ: Vlk vběhl přímo před jedoucí auto. Střet bohužel nepřežil
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Českolipsko - Ve čtvrtek ráno v půl sedmé se stala dopravní nehoda na silnici druhé třídy mezi obcemi Kuřivody a Dolní Krupá. Řidič s vozidlem Škoda Octavia jel ve směru od Kuřivod, kde mu v lesním úseku z levé strany bezprostředně do jízdní dráhy vběhl vlk.

"Řidič již neměl pro krátkou vzdálenost střetu se zvířetem možnost zabránit. Při tomto nárazu byl vlk na místě usmrcen. Policisté následně po domluvě předali mrtvého vlka pracovníkům Vlastivědného muzea v České Lípě. Alkohol u řidiče vozidla vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Policisté z Dopravního inspektorátu v České Lípě, kteří dopravní nehodu na místě šeřili, již věc dle zákona odložili," uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru