Zdravé město vyhlásilo patnácté kolo Dotačního programu. Příjem žádostí už probíhá
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem na svém oficiálním webu informujem, že rada města schválila vyhlášení 15. kola Dotačního programu projektu Zdravé město a místní Agenda 21 Ústí nad Labem pro období 2019/2020.

V souladu se Strategií rozvoje města Ústí nad Labem 2015 – 2020 a se záměry vzešlými z Participativního rozpočtu města Ústí nad Labem 2018 byla vybrána následující témata:

  • Obnova a zvelebování veřejného prostoru vč. péče o zeleň
  • Podpora aktivního života, sportovních aktivit a turistiky
  • Posílení komunitních aktivit a sociálních vazeb

Smyslem vyhlašovaného 15. kola dotačního programu Projektu Zdravé město a místní Agenda 21 (PZM a MA21) je podpora projektů přispívajících ke vzniku či rozvoji veřejně prospěšných aktivit, pro cílovou skupinu místní komunity v kterékoli věkové kategorii, oslovené v podávaném projektu.

Příjem žádostí bude probíhat v termínu od 31. 5. do 27. 6. 2019 včetně. Důležité informace a veškeré pokyny k podání žádosti naleznete na stránkách dotačního programu ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru