Demolice sportovní haly byla dokončena, na jejím místě vznikne ledová plocha nové generace
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Likvidace tzv. konírny u zimního stadionu byla dokončena. Po demolici tu vznikne nová ledová plocha, kterou postaví soukromý investor. Vlastní demolice za 2,9 mil. Kč byla zahájena v březnu. Zhotovitel zajistil v rámci realizace díla úplnou likvidaci objektu sportovní haly „Konírna“ a uložení veškerých odpadů z provedených demolic.

Po ukončení všech demoličních prací včetně základových konstrukcí bylo dno jámy upraveno a následně plocha pozemku pokryta kamenivem ve vrstvě cca 15 cm. Vybudováno je oplocení, které uzavřelo areál tenisových kurtů.

3105konirna1

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Na městském pozemku, který si společnost PADOK Investments bude dlouhodobě pronajímat od města, vznikne další ledová plocha nové generace. Sloužit bude sportovní veřejnosti do dvou let, společnost PADOK Investments do výstavby vloží 80 až 100 milionů korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru