OBRAZEM: Městská fontána, Nechranice i úplně nové koupaliště. Kde hledáte v horku ochlazení vy?
Už jste se letos byli zchladit u vody?
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – První den meteorologického léta s sebou přinesl letní teploty. Otevírají se koupaliště, například to na Aquadromu v Mostě či v Bílině na Kyselce, lidé hledají osvěžení ale i jinde.

Projeli jsme dnes napříč kraje a hledali zajímavá místa k osvěžení. Zatímco v Ohři v Kadani si lidé jen svlažili chodidla z mol na nábřeží, v parčíku na Studentském náměstí bylo živo. Tamní fontána lákala během dne desítky a desítky převážně dětí. Vstup do ní je na vlastní nebezpečí, projíždějící strážníci ale v horku dovádějící děti tolerovali.

0106koupanikadan

Studentské náměstí v Kadani. Foto: Oldřich Hájek

O kus dál, na Nechranicích, už se lidé také koupají. V kempu ve Vikleticích dovádělo několik mladých lidí na prknech kousek od břehu. Hladina byla dnes klidná, voda na kraji poměrně teplá a docela čistá.

0106koupaninechranice

Nechranice, kemp Vikletice. Foto: Oldřich Hájek

Zcela nové koupání mají v Mariánských Radčicích na Mostecku, kde v sobotu dopoledne také otevírali nové hřiště na tenis v těsném sousedství. Vše je v příjemném areálu na kraji obce, kde nechybí ani hřiště pro děti. Do vody vás zde povede příjemný jemný písek.

0106koupaniradcice

Přírodní koupaliště, Mariánské Radčice. Foto: Oldřich Hájek

Máte své oblíbené místo, kam se jezdíte koupat? Napište nám do diskuze, klidně připojte i nějakou fotku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru