Primátor poděkoval pracovníkům v oranžových cestách. Na nepořádek si stěžuje řada občanů
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - S pracovníky úklidové čety společnosti AVE se ve čtvrtek ráno sešel primátor Petr Nedvědický a poděkoval jim za práci, kterou pro město dělají. Primátor zdůraznil, že si vedení města váží práce uklízečů a spoléhá na ně.

„Vím, že to máte těžké, je to nevděčná práce, není voňavá a bohužel musíte od lidí vyslechnout i nepěkné poznámky. Prosím, vydržte a pomozte nám udržet město čisté,“ uvedl primátor.

2706uklceta1

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Skupina pracovníků v oranžových vestách vybavená košťaty, lopatami a plastovými kontejnery prochází každý den centrem města a uklízí odpadky po nepořádných chodcích. Někteří to dělají dlouho – pět i sedm let. „Nejhorší to je u Barborky. Ráno ten strašný binec uklidíme a za pár hodin můžeme začít znovu,“ poznamenala jedna z pracovnic.

2706uklceta3

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Na problémy v centru města si stěžuje řada občanů, proto je sem zaměřena zvýšená pozornost, kromě pracovníků úklidu se lokalitě věnují i posílené hlídky strážníků. Pokutují odhazování odpadků, popíjení alkoholu na veřejnosti nebo kouření na zastávkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru