Muž popíjel alkohol u dětského hřiště, porušil tím vyhlášku
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 24. června ve 13 hodin vykonávala hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, se zaměřením na veřejný pořádek a dodržování obecně závazných vyhlášek města. Při kontrole prostoru za provozovnou Barborka v ulici Hrnčířská byl na lavičce u dětského hřiště zjištěn muž, který požíval alkoholický nápoj.

Hlídka k muži přistoupila, obeznámila ho s jeho přestupkovým jednáním a poté ho vyzvala k prokázání totožnosti. Dotyčný muž středního věku odmítl celou věc vyřešit v příkazním řízení, proto byl celý případ po zadokumentování předán k dořešení příslušné přestupkové komisi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru