OBRAZEM: Přípravy na Mistrovství ČR v požárním sportu vrcholí. Takhle probíhá stavba cvičné věže
Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Již tento pátek 30. srpna od 13 hodin začíná v Ústí nad Labem 48. mistrovství České republiky v požárním sportu družstev HZS ČR a 66. mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska.

 V pondělí na Městském stadionu začala stavba cvičné věže. Rozeběhly se všechny finální úpravy tak, aby vše bylo připraveno, a ve čtvrtek 29. 8. 2018 přijíždějící nejlepší hasiči a hasičky z celé republiky mohli začít od pátečních ranních hodin trénovat.

2708mcrps2

O vše se stará technická četa a organizační tým mistrovství, které dohromady tvoří okolo 250 lidí. Musejí se postarat nejen o technologii vlastní soutěže, ale i o prezenci, ubytování, stravu a další zázemí pro 200 sportovců z řad profesionálních hasičů, 514 sportovců a sportovkyň z řad dobrovolných hasičů, 80 rozhodčích a desítky dalších účastníků a hostů.

2708mcrps3

Všechny soutěžní disciplíny se uskuteční na Městském stadionu Ústí nad Labem, Masarykova 228. První soutěžní den (pátek) bude zahájen výstupem na cvičnou věž a slavnostním ceremoniálem zahájení celého mistrovství. V sobotu nás čeká běh na 100 metrů s překážkami a štafeta 4 x 100 metrů. Neděle bude ve znamení požárního útoku a mistrovství bude oficiálně zakončeno.

2708mcrps4

Účast přislíbil předseda vlády i ministr vnitra, vysocí představitelé Hasičského záchranného sboru ČR, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, vrcholní představitelé společenského, kulturního a politického života. Záštitu mistrovství udělil hejtman Ústeckého kraje.

2708mcrps5

5x Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru