Ústí nad Labem – Duben s dominantami města se jmenuje akce, která startuje v Ústí turistickou sezónu 2021. Účastníci soutěže se mohou těšit na prohlídku významných staveb ve městě v jiném světle.

Statutární město Ústí nad Labem si pro turisty a Ústečany připravilo soutěž. Arch s mapou vytipovaných ústeckých dominant si může každý soutěžící vyzvednout v Informačním středisku v Paláci Zdar na Mírovém náměstí. Poté stačí splnit uvedené úkoly a vyplněný soutěžní arch odevzdat na stejném místě nebo naskenovaný poslat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nejpozději do 3. května 2021.

Pro děti, a nejen pro ně, si organizátoři s ohledem na stále trvající distanční výuku připravili malou přidanou soutěž v podobě odhalení drobné gramatické chyby v textu soutěžního archu. Za nalezení této chyby čeká na každého drobná odměna. Chybu stačí vyznačit do soutěžního archu zakroužkováním a připojením správného tvaru, případně chybu popsat v textu e-mailu při odevzdání soutěžního archu formou naskenování.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru